Tervezőknek

A szeglemezes tetőszerkezetek manapság már mondhatni elég ismertek és egyre inkább elterjednek építészeti megoldásainkban, ez köszönhető számos előnyös tulajdonságainak, más megoldásokkal szembe.

A hagyományos építési gyakorlatban általában elterjedt, a  gerendás, vagy monolit vb födém, esetenként fagerendás födém alkalmazása az épületek zárófödémjeként és a tető alátámasztásának biztosítására.

Nos a szeglemezes tetőszerkezeteknél nincs szükség semmilyen  egyéb födémre , mivel maga a tetőszerkezet adja a födém síkját is és így jelentős kivitelezési költségmegtakarítás érhető el  ami a megrendelő szempontjából rendkívül fontos hisz az Ő zsebére megy.

Egy olyan együtt működést ajánlok Önnek mely mindkettőnk számára előnyös! 

Miként is gondolom:

Az épületek szerkezeti elemei a tervező asztalon kerülnek kidolgozásra és a tervező az aki ezeket meghatározhatja,( vagy  legalább is jelentős befolyással bír a megrendelőjére)  ez alapján azt is, hogy hagyományos födém és tető kerüljön- e egy épületre vagy esetleg egy SZEGETECH szeglemezes tetőszerkezet legyen-e betervezve.

A tervezés során, felmerül az áthidaló és tartószerkezetek statikai méretezése, ez pedig jelentős többlet munkával és költséggel jár.

Ezeket a terheket mi levesszük az Ön válláról.

 

Mi az amit mi biztosítunk Önnek:


·  

  •  Amennyiben már az engedélyezési eljáráshoz szükségesek a tetőszerkezetre vonatkozó kiviteli tervek, úgy tervezői csapatunk az Ön által elküldött rajzok alapján elkészíti a komplett szeglemezes tetőszerkezet elsődleges vázlat  terveit, tartókiosztási alaprajzot, mely egyeztetése és elfogadása után tudjuk majd elkészíteni a végleges kiviteli terveket, statikai számításokat. Így Önnek nem kell foglalkozni a tetőszerkezet rajzaival, bíbelődni az Axisban a rácsostartók méretezésével. 

  • A tervezéskor felmerülő kérdéseire, akár online akár más kommunikációs csatornán keresztül is rendelkezésre állunk. A tervezés folyamán, a tetőszerkezetet akár 3D forgatással is megtekinthti, így minden apró részletet, tetősíkokat, ellenőrizhet és egyeztethetünk.

  • Tájékoztató információkat biztosítunk melyekkel  ügyfeleit  informálhatja a várható bekerülési költségekről  és amiket  összehasonlíthat más technológiával készülő különböző födém kialakítások bekerülési költségeivel.

  • Amikor elkészítjük a terveket, velük együtt elküldjük Önnek és a Megrendelőnek is a tetőre vonatkozó árajánlatunkat is. Sőt , ha kívánja, a terveket elküldjük az összes magyarországi gyártónak árajánlatkérésre , akik aztán közvetlenül Önnek küldik majd el ajánlatukat.

  • Amennyiben Kérdései volnának, vagy más információkra is szüksége volna, örülnék ha megírná ezt nekem és segíthetnék. elérhetőségeinket a levél alján találja majd.

 Hamarosan elkészül adatbázisunk melyben különböző műszaki és technológiai leírásokat talál.

Kérem amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, elérhetőségeink valamelyikén örömmel állok rendelkezésére.

 

 

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates. Custom text here